Najaarssamenkomsten

okt 19, 2020 | Mededelingen, Sprekers

In oktober kunnen we helaas geen diensten houden in de Emmakerk.

We zijn blij dat we de afgelopen maanden 4 openluchtdiensten konden hebben en 4 mooie diensten in de Emmakerk, waarvan 3 feestdiensten. In het kader van de sterk oplopende corona-besmettingen geldt sinds maandag 5 oktober jl. het dringend advies om kerkdiensten te beperken tot 30 personen. In reactie hierop heeft de Protestantse Gemeente Soest besloten voor de maand oktober alle diensten met kerkgangers te schrappen en alleen te werken met online diensten. Ook voor ons is de Emmakerk dus niet beschikbaar in de maand oktober.

Voor het verdere verloop van de diensten zijn we nog in overleg en de verschillende opties aan het overwegen. Wanneer zich de mogelijkheid voordoet om de diensten te hervatten, ook al is het met slechts 30 personen, dan zullen we die aangrijpen.