Coronaregels

Nov 26, 2021 | Mededelingen

Coronaregels vanaf 26 november 2021:

Inmiddels is de corona-uitbraak vrij heftig. Daarom hebben we besloten dat elke bezoeker zich weer moet opgeven. Zo kunnen we het maximum aantal bezoekers (1,5 m regel) handhaven en achteraf waarschuwen bij mogelijke besmetting. Geef je op uiterlijk op de woensdag voorafgaand aan de samenkomst, via welkom@benee-awraham.nl. Je ontvangt een bevestiging of je kunt komen. Kom vooral NIET als je griep– of verkoudheidsverschijnselen hebt, in afwachting bent van een testuitslag, of positief getest bent. Hou 1,5 meter afstand, schud geen handen, vermijd fysiek contact. Was en ontsmet zoveel mogelijk je handen. Bescherm jezelf eventueel extra, als je dat nodig vindt. Denk ook aan je kwetsbare naaste! Gebruik een mondkapje tijdens het lopen.

De Raad van Benee Awraham