Coronaregels

Dec 19, 2021 | Mededelingen

Coronaregels vanaf 19 december 2021:

Inmiddels is ons land weer in een lockdown i.v.m. de dreiging van de omikronvariant van het coronavirus. Dat betekent dat we als geloofsgemeenschappen geadviseerd worden om bij voorkeur een digitale dienst uit te zenden óf met een maximaal aantal mensen bij te elkaar komen. We hebben dan nog een bevoorrechte positie, vergeleken met alle andere instanties! Temeer een reden om ons nauwkeurig te houden aan de beschermende maatregelen. Aanmelden is nodig. Geef je op uiterlijk de woensdag voor de dienst  uiterlijk 19.00 uur op, via welkom@benee-awraham.nl. Je ontvangt een bevestiging of je kunt komen. Kom vooral NIET als je griep- of verkoudheidsverschijnselen hebt, in afwachting bent van een testuitslag, of positief getest bent. Hou 1,5 meter afstand, schud geen handen, vermijd fysiek contact. Was en ontsmet zoveel mogelijk je handen. Bescherm jezelf eventueel extra, als je dat nodig vindt. Denk ook aan je kwetsbare naaste! Gebruik een mondkapje tijdens het lopen en volg de eventueel aanvullende instructies op die u bij aankomst ontvangt.

De Raad van Benee Awraham